A Vedd a Nógrádit! elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. Ezért szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk.

ÖREGETESI PALÓC PÁLINKA

Bemutatkozás röviden:

2011. augusztusától a főzde megkapta a saját tulajdonban előállított pálinkák kereskedelmi forgalmazáshoz szükséges engedélyeket, így a bérfőzésen kívül folyamatosan bővülő, önálló termékkínálattal is megjelenünk a piacon.
Bízva a kedvező fogadtatásban, az előző év klasszikusain kívül, új – zömében erdei – ízek kerültek a kínálati sorba. Jelenleg 25 féle kisüsti pálinkával várjuk a gyümölcsök és a belőlük készült pálinkák kedvelőit. Az erdei gyümölcsök karakteres ízvilágának megértéséhez mindenképp javasolt az alapanyagul szolgáló gyümölcs kóstolási élménye, bár az is igaz, néha egy végtermék megismerése vezet el az eredet mibenlétéhez. A termékek 0,04 L és 0,5 L-es kiszerelésben kerülnek forgalomba.
Termékek köre:
0,04 literes, 0,50 literes: alma, barack, szilva, borzag, birs, cigánymeggy, cseresznye, irsai olivér, körte, kökény, meggy, muskotály szőlő, ringlószilva, vadalma, vadcseresznye, vadkörte, vadszilva, vilmoskörte pálinkák, címkék.

Termelő neve ÖREGETESI PALÓC PÁLINKA
Termékek köre Pálinka
Elérhetőségek info@palinkawebaruhaz.com
3136 Etes, Öregetesi út 37.
+36 20 946 9650
Weboldal https://www.palinkawebaruhaz.com/shop/
Facebook https://hu-hu.facebook.com/OregetesiPalocPalinkaManufaktura/

További termelőink