A Vedd a Nógrádit! elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. Ezért szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk és őket kiszolgálni nem tudjuk.

Bánki Pálinkaház Kft.

Bemutatkozás röviden:

2012 óta vállalunk bérfőzést.
2016 óta tudunk saját zárjegyes, saját címkés pálinkát előállítani. Főleg a környéken lévő vendéglátóhelyeken, éttermekben, szállodákba szállítunk pálinkákat, illetve helyben értékesítéseket, kóstolásokat vagy akár másik vendéglátóhelyeken kóstoltatásokat. 2017-es évben a bogyós gyümölcsök közül a legmagasabb elismerést értük el: a fekete berkenyénk lett az ország legjobb pálinkája.
Palackozott minőségi pálinkák, kóstolási lehetőség. Bérfőzés, cefrézési tanácsadás és segédanyagok.
Pálinkaházunk szívesen fogad mindenkit, aki minőségi palackozott pálinkát vásárolna. Ha többet szeretnél megtudni rólunk és a termékeinkről, akkor gyere és vegyél részt egy kóstoláson. Azonban, ha szeretnéd elkészíteni a saját pálinkád akkor arra is van lehetőség hiszen bérfőzést is vállalunk cefrézési tanácsadással.
Termékek köre:
Az alap gyümölcsök az alma, szilva, meggy, szőlő, körte, barack, hiszen ez a szortiment szinte kötelezően meg kell, hogy legyen minden egyes pálinkafőzdénél. Ezen kívül szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni a bogyós gyümölcsökre a szederre, a fekete ribizlire, fekete berkenyére, mert Nógrád megyét a “bogyós gyümölcsök hazájának” szokták hívni.

Termelő neve Bánki Pálinkaház Kft.
Termékek köre Pálinka
Elérhetőségek Szikora Dániel
2653 Bánk, Széles rét
+36 30 280 7663
banki.palinkahaz@gmail.com
Weboldal https://bankipalinka.hu/banki_palinka.php
Facebook https://www.facebook.com/BankiPalinkahaz/

További termelőink