Kérdések és válaszok vásárlóknak és termelőknek

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a veddanogradit.hu és a webshop.veddanogradit.hu között?

A veddanogradit.hu az úgynevezett „anyaoldal”, amely a megyei önkormányzat munkatársai által összegyűjtött termelőket listázza, adja meg az ő közvetlen elérhetőségeiket, termékeik körét, tulajdonképpen egy-egy termelői profilt mutat be.

A webshop pedig ezen termelők közül válogatott ki egy folyamatosan bővülő csapatot, ahol közvetlen, online értékesítés zajlik.

Hogyan csatlakozhatok a közösséghez?

A Vedd a nógrádit! termelői közösségéhez nagyon egyszerű csatlakozni: a termelő az oldalon található űrlapon megad magáról néhány alapvető információt vagy felveszi a kapcsolatot csapatunkkal a veddanogradit@nograd.hu email címen, ahol munkatársaink napokon belül visszajeleznek.

Hogyan vásárolhatóak meg a termékek?

Közvetlen vásárlásra a webshop oldalán van lehetőség. https://webshop.veddanogradit.hu. Azok a termelők, akik nem szerepelnek a webshopban, a veddanogradit.hu-n szereplő elérhetőségeiken keresztül megkereshetők. Az esetleges értékesítés már egyéni megbeszélés tárgyát képezi.

Van-e átjárhatóság a csatlakozni kívánó termelőknek a két oldal között?

A webshop termelői az anyaoldal termelői bázisából kerülnek ki, folyamatosan bővülő mértékben. Ha feltételeinknek megfelelnek (nógrádi székhely vagy telephely) a termelők automatikusan feltöltésre kerülnek a veddanogradit.hu oldalra. A webshop oldalán azonban egyelőre limitáltabb számú termelő tud jelen lenni, döntően logisztikai okokból. Bármely – a veddanogradit.hu-hoz már csatlakozott – helyi termelő felveheti a kapcsolatot a webshoppal árusítás céljából. Ennek elbírálása minden esetben egyedi megbeszélésen alapul.

Milyen termékekkel csatlakozhat a termelő?

A termelők Nógrád megyében termelt portékákkal jelentkezhetnek, az itt székhellyel vagy telephellyel rendelkező őstermelők, kistermelők vagy közepes méretű vállalkozások kerülhetnek be a Vedd a nógrádit! oldalára.

Milyen termékekkel lehet csatlakozni?

Gyakorlatilag minden olyan termelő csatlakozhat, akik élelmiszert és/vagy élelmiszer alapanyagot állítanak elő. A non-food termékek egy következő bővülési szakaszban kerülnek bevezetésre. Aki ilyen jellegű termékekkel keres meg minket, tegye bátran, felvesszük az adatbázisba, és mihelyst indul a non-food szegmens azonnal felkerülnek –szerencsés esetben- akár mindkét oldalra is.

Nem vagyok termelő, de tudok olyanról, aki nincs fent az oldalon és szívesen venném, ha ő is szerepelne.

Mi sem egyszerűbb, a veddanogradi.hu oldalon van lehetőség a megfelelő fülre kattintva ajánlani egy termelőt –mi pedig felvesszük vele a kapcsolatot. https://veddanogradit.hu/ajanlok-egy-termelot/

Milyen költségei vannak a veddanogradit.hu közösségéhez való csatlakozásnak?

Az oldalhoz (veddanogradit.hu) való csatlakozás egyelőre semmilyen költséggel nem jár az Ön számára, de a pályázat finanszírozásának kifutása után ez változhat. Jelentkezzen minél előbb.

Impresszum

Nógrád Megye Önkormányzata
Cím: 3100 Salgótarján Rákóczi út 36.
e-mail: veddanogradit@nograd.hu
tel.: 06-32/522-520
https://www.facebook.com/veddanogradit

Elérhetőek vagyunk 8-16 óra között.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal.